Al 5-lea meci consecutiv cu peste 10 minute de joc în Liga ACB pentru Emi Cațe

Emanuel Cațe a bifat 14 minute de joc în victoria repurtată de Real Betis Sevilla pe terenul echipei Montakit Fuenlabrada. Rezultatul final a fost de 72-67.

Partida contează pentru etapa a 25-a din sezonul regulat al Ligii ACB. Compatriotul nostru a avut un punct, două recuperări și un capac în partida amintită. El a bifat 14 minute de joc, având 2 la eficiență și +6 la +/-.

A fost cel de-al 5-lea meci consecutiv pentru Emi cu cel puțin zece minute de joc în Liga ACB. Românul are medii de 3.2 puncte, 2.2 recuperări, respectiv 4.5 la +/- în 13.5 minute pe meci în perioada amintită.

Real Betis Sevilla se situează pe locul 13 din totalul de 17 poziții în actuala ediție a Ligii ACB. Echipa compatriotului nostru are opt victorii și 15 meciuri pierdute.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.