5.500 de sloveni așteptați la finala EuroBasket 2017

Slovenia va avea susținere în finala EuroBasket 2017. Potrivit eurohoops.net, sunt așteptați aproximativ 5.500 de sloveni la confruntarea cu Serbia, programată a se desfășura duminică (17.09), la Sinan Erdem Dome din Istanbul.

Goran Dragic va juca, foarte probabil, ultimul meci pentru echipa națională. El o va face tocmai în finala EuroBasket. Prima din istoria Sloveniei. De notat că această țară tocmai și-a asigurat prima medalie din istoria baschetului la un concurs internațional destinat echipelor reprezentatice la nivel de seniori.

Astfel, sporesc șansele ca marea finală să se bucure de o asistență pe măsura unui astfel de eveniment. Mai ales că este de așteptat ca și Serbia să aibă parte de susținere, cunoscut fiind faptul că în Turcia domiciliază foarte mulți oameni cu origini sârbești întrucât această țară a fost sub ocupație otomană de-a lungul timpului, familiile mixte fiind numeroase în zona Istanbulului.

Finala EuroBasket 2017 este transmisă în diresc la TVR HD și TVR 2, în cursul serii de duminică (17.09), ora 21.30.

Foto: FIBA.basketball

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.