4Sports și Poli Iași – Primele cluburi de baschet din România în Cashback World

Începând din această lună, Asociația Club Sportiv 4Sports lansează un nou parteneriat important, la nivel internațional. Clubul a încheiat un acord cu Cashback World – companie austriacă multinațională, alăturându-se unei comunități alcătuită din peste 60.000 de firme partenere și mai bine de 6 milioane de cumpărători în 47 de țări.

Colaborarea cu Cashback World s-a născut din dorința clubului de a implica în mod activ fanii în proiectele sale de dezvoltate. Cardul personalizat ACS 4Sports va di distribuit în mod gratuit suporterilor, care prin intermediul cumpărăturilor de zi cu zi la partenerii Cashback World, vor aduce un important aport financiar clubului, iar în același timp vor primi și ei înapoi o parte din banii cheltuiți.

Acesta nu este un card banca, distribuirea sa este gratuită și va permite utilizatorilor să primească înapoi o pate din banii cheltuiți la cumpărături. În plus, un procent din valoarea fiecărei cumpărături va fi destinat proiectelor de dezvoltare ale clubului.

De notat că și Politehnica Iași a lansat un parteneriat cu Cashback World. Detalii în link-ul alăturat.

Incepand din aceasta saptamana, parteneriatul dintre POLI STUDS IAȘI si Lyoness Romania, prin programul CASHBACK WORLD,…

Posted by POLI STUDS IAȘI on 22 Octombrie 2017

Mai multe detalii despre cum funcționează Cashbak World găsiți AICI.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.