Actualizare. 4Sports Agronomia va găzdui turneul final U18 masculin – ediția 2016/17

Turneul final al Campionatului Național U18 masculin – ediția 2016/17 va avea loc la București, în organizarea CS Agronomia București. Evenimentul se va desfășura în perioada 6-10 mai anul curent.

Anunțul a fost făcut prin intermediul site-ului www.frbaschet.ro. Evenimentul va avea loc la Sala Agronomia din capitală.

Potrivit informațiilor furnizate de site-ul www.frbaschet.ro, de unde lipsește un rezultat, pentru turneul final s-au calificat direct următoarele echipe:

CSU Știința, Steaua CSM EximBank, ACS 4Sports Agronomia, respectiv CN Aurel Vlaicu toate din București, CSU Sibiu, Athletic Constanța.

La turneul de baraj vor participa CSȘ Bega Timișoara și U-BT Cluj-Napoca (grupa valorică A), respectiv Viitorul Cluj-Napoca și Laguna București (grupa valorică B). Barajul se va desfășura în perioada 28-30 aprilie, la Cluj-Napoca, în organizarea clubului Viitorul din localitate.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.