4Sports Agronomia și U-BT 2 Cluj s-au calificat la turneul final U16 masculin

ACS 4Sports Agronomia București și U-BT 2 Cluj-Napoca s-au calificat la turneul final al Campionatului Național U16 masculin – ediția 2016/17. Cele două formații și-au asigurat participarea la turneul ce va avea loc la Sighetu Marmației ca urmare a clasării pe primele două poziții în cadrul turneului de baraj.

Acesta s-a desfășurat în perioada 5-7 mai anul curent, la Sala Sporturilor Trivale din Pitești. El a cuprins și participarea echipei LPS CSU 2 Pitești și LPS Bihorul Oradea.

Formația din capitală a repurtat trei victorii, iar cea din Cluj-Napoca a obținut două succese. În schimb, echipa din Pitești a repurtat o singură victorie, iar bihorenii au pierdut toate cele trei jocuri disputate în cadrul evenimentului amintit.

De notat că formația din Oradea a pierdut toate meciurile venind din postură de echipă calificată de pe locul al 4-lea în grupa valorică A. Aici trebuie notat totuși faptul că această grupare și-a depășit cu mult condiția, având în componență jucători cu un an mai tineri.

Pe de altă parte, U-BT Cluj-Napoca s-a calificat la turneul final cu două echipe. O performanță remarcabilă.Echipa a 2-a este alcătuită din sportivi născuți în anul 2002, medaliată cu bronz la U14 în sezonul precedent.

Componența grupelor de la turneul final

A – U-BT 1 Cluj-Napoca, Steaua CSM EximBank București, 4Sports Agronomia București, CSȘ 1 Sighetu Marmației
B – U-BT 2 Cluj-Napoca, CSȘ Târgoviște, BC Slam București, Cuza Sport Brăila

Turneul final al CN U16 masculin (generația 2001) se va desfășura în perioada 10-14 mai anul curent.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.