Al 4-lea eșec din ultimele cinci meciuri disputate în Liga ACB pentru Real Madrid!

Rio Natura Monbus Obradoiro a furnizat surpriza etapei a 25-a din sezonul regulat al Ligii ACB. Formația antrenată de Moncho Sanchez a dispus de Real Madrid, scor 90-83.

Meciul a demarat favorabil madrilenilor, care s-au desprins la șapte lungimi pe parcursul primului sfert. Lucrurile au continuat în favoarea gazdelor, care au câștigat următoarele trei sferturi: 16-10, 31-24, 22-21.

Eimantas Bendzius a totalizat 21 puncte pentru învingători, iar Mickey McConnell a adăugat 17 puncte și 12 pase decisive penru învingători. Luca Doncic și Sergio Llull au bifat câte 17 puncte pentru madrileni.

Obradoiro ocupă locul 16 din totalul de 17 formații participante. Echipa amintită a bifat a 7-a victorie din totalul de 24 partide disputate în actuala ediție a Ligii ACB.

Real Madrid suferă al 4-lea eșec din ultimele cinci meciuri de campionat disputate și are 16-7 la general. Echipa lui Pablo Laso a câștigat cu un buzzer beater semnat Sergio Llull în derby-ul cu FC Barcelona. În schimb, Real a pierdut cu Malaga, Zaragoza și Tenerife la diferențe de 4, 12 și 11 puncte.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.