CM 3×3 U18 – Băieții sunt calificați în faza următoare

Opt echipe au rămas neînvinse după ziua a 2-a la Campionatul Mondial U18 3×3 de la Debrecen. Este vorba despre patru echipe masculine – Rusia, Lituania, Franța și Spania, respectiv patru echipe feminine – Ungaria, Spania, SUA și Olanda.

Naționala masculină a României a trecut de Andorra cu scorul de 21-11, dar a pierdut în compania Lituaniei, scor 17-19. În urma acestor rezultate, tricolorii au 3-1 la general și se situează pe locul al 2-lea în Grupa B, în urma balticilor. Ultimul meci din faza grupelor este în compania Guatemalei. Compatrioții noștri își vor consolida poziția a 2-a chiar dacă nu înving un adversar care nu a câștigat niciun meci din primele patru disputate.

Componențe lotului României: Amedeo Kasale, Nandor Kuti (ambii Cluj), Andrei Iliescu (Steaua), Bobe Nicolescu (VIPO).

Reprezentativa feminină a suferit două eșecuri în cursil zilei de vineri. Este vorba despre 8-9 cu Egiptul, respectiv 3-21 cu Elveția. În prezent, tricolorele au 1-3 la general și se situează pe locul 5 în grupă. Ultimul meci din prima fază a competiției este în compania Italiei, a 2-a clasată în Grupa C.

Lotul feminin al României este alcătuit din: Alina Maria Podar (Alexandria), Timea Peter (Oradea), Andreea Crețu (Galați) și Ana Ferariu (Brașov).

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.