Al 3-lea eșec pentru România U16 masculin

Echipa națională a României a pierdut meciul disputat cu Danemarca la Campionatul European U16 masculin – Divizia B, ediția 2015. Partida de la Sofia s-a încheiat cu scorul de 59-63.

Partida a avut parte de numeroase modificări la conducere. Primul act a fost adjudecat de tricolori, scor 16-12. Danezii au trecut la conducere în secvența a 2-a, pe care au încheiat-o la conducere, scor 34-30.

România a revenit în sfertul al 3-lea, grație unui parțial de 7-0 cu care au început a 2-a jumătate de meci. La intrarea în sfertul decisiv, scorul era de 47-47, scandinavii marcând ultimul coș al acestei perioade de joc. Confruntarea a fost decisă în secvența decisivă, grație unui parțial de 7-0 cu care a preluat conducerea, pe care nu a mai cedat-o până la final.

Luca Tohătan a totalizat 11 puncte pentru România. Alți șapte jucători au punctat pentru formația tricoloră. În replică, Agah Kizilkaya a avut 18 puncte pentru Danemarca.

Tricolorii au 1-3 la general după acest meci. Următorul adversar este Slovacia. Meciul se va desfășura luni (10.08), ora 13:45.

Articole din aceeași categorie

2 comentarii On Al 3-lea eșec pentru România U16 masculin

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.