Al 2-lea titlu național pentru generația 1999 de la ACS 4Sports Agronomia București

ACS Agronomia 4Sports a câștigat Campionatul Național U18 la baschet masculin, după ce a învins în finală pe Steaua CSM Eximbank cu 53-49. Astfel, pentru majoritatea componenților echipei, acesta este al doilea trofeu important cucerit cucerit, după titlul național la U16 din 2015.

ACS Agronomia 4Sports a controlat meciul încă din primul sfert, reușind să se distanțeze treptat și să conducă la pauza mare cu 36-21. Deși adversarii au echilibrat jocul în a doua jumătate, ACS Agronomia 4Sports a rămas în avantaj până la final, excelent condusă de pe margine de antrenorul Milan Sokic.

Cel mai bun marcator de la echipa campioană a fost Cristian Chițu (15 puncte, 5 recuperări), urmat de Tudor Fometescu (11 puncte, 8 recuperări, 2 pase decisive), Eduard Petrescu (10 puncte, 14 recuperări) și Sabin Cîrstoveanu (7 puncte, 4 recuperări, 5 pase decisive).

„Este al doilea titlu național, după cel de la U16, pe care ACS Agronomia 4Sports îl câștigă cu această excelentă generație de jucători și, în bună măsură, cu aceeași antrenori”, a declarat Zoltan Safar Gingu, președintele echipei, prin intermediul unui comunicat de presă.

„S-a muncit foarte mult pentru acest rezultat. Exagerând puțin, pe parcursul sezonului, jucătorii și antrenorii au petrecut mai multe ore în Sala Agronomia decât acasă, iar acest rezultat dovedește din plin că toți și-au făcut foarte bine treaba”  adăugat președintele noii campioane U18 masculin.

ACS Agronomia 4Sports vrea să mulțumească și spectatorilor care au susținut prin donațiile lor campania „Ne gândim la un copil”. Banii strânși pe parcursul Turneului Final U18 vor fi folosiți pentru sprijinirea copiilor fără posibilități care își doresc să joace baschet.

Foto: Alina Cojocaru Photography (Facebook)

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.