Al 2-lea eșec pentru România U18 la Tallin

România a suferit a 2-a înfrângere la Campionatul European U18 masculin Divizia B 2017. Formația antrenată de Milan Sokic a pierdut cu Israel, scor 55-89.

Jocul a fost controlat de israelieni. După un prim sfert echilibrat, scor 17-23, a urmat desprinderea decisivă. Tricolorii au avut proclene în ambele faze ale jocului, iar la pauză erau conduși cu scprul de 31-51. Diferența a continuat să crească până la finalul confruntării.

Diculescu a avut 8 puncte, 12 recuperări, 5 pase decisive, ia Dimitris Georgiadis a terminat cu 8 puncte, 7 recuperări pentru România. Toți ceilalți componenți ai echipei au marcat cel puțin un punct.

Este al 2-lea eșec din patru partide disputate de România la turneul de la Tallin. Prin urmare, tricolorii nu mai au șanse de calificare între primele opt.

În ultimul meci din faza grupelor, elevii lui Milan Sokic se duelează cu Portugalia. Indiferent de rezultatul acestui meci, tricolorii vor evolua în turneul 9-16. Confruntarea cu lusitanii are loc miercuri (02.08), ora 18.15, fiind transmisă în direct pe YouTube.

Foto: www.fiba.com

Articole din aceeași categorie

7 comentarii On Al 2-lea eșec pentru România U18 la Tallin

 • Suporter al baschetului

  Antrenorul Sokic???
  1. Sfertul 3 a trecut 1min si 20 de sec 7 schimbari efectuate????jucatori bagati 30 de sec si scosi si nu doar odata ,in acelasi meci…., Ii spuna cineva CA nu suntem la minibaschet .
  2. Sfarsitul sfertului 3 am jucat cu Diculescu pe pozitia 4 si Coconea pe 5 !!!!! cand Diculescu joaca 2-3 la club si Coconea 3-4
  3. Jucator ca Tohatan a fost bagat de 3 ori in meci si tinut intre 30 de sec si 1min si 30 de sec , cand celalalt fundas Carstoveanu nu arunca la cos ( il invitau israelienii sa arunce) , 5 TO
  4.Am practicat un joc batranesc in atac , fara spatii de joc ,fara viziune , tot meciul acelasi pressing, aceeasi apararea la pick nici o schimbare de tactica pe durata meciului (am luat 51 de pct pana la pauza mare),.
  5.Aceasta generatia a batut Grecia in Grecia acum 3 ani , iar noi lasam pe mana unora cu care Ori nu se pricep ori au alte interest.

 • Imi pare rau pentru baietii nostri, dar asta este baschetul si ar trebui sa invatam ceva din din aceste esecuri. Am mai vazut astfel de stil specific antrenorilor sarbi, ai gresit, treci pe banca. Curios este ca din echipa initiala generatia u16 care ar fi trebuit sa aiba continuitate ptr generatia u18 anul acesta, din cei 12, doar 8 au ramas titulari 4 baieti fiind new entry si printre ei nu apare Andrei Arion cel mai de perspectiva jucator declarat in campionatul intern u18. Da pacat, dupa surpriza placuta a baietilor de la u20, aceasta echipa mai are ceva de lucru (si poate si antrenorul). Oricum hai Romania si bafta pe mai departe

 • De fapt lipsesc mulți jucători care au arătat ceva în ultimul sezon- birloveanu.ionita.neagu. arion.maciuca.blaj-voinescu…

 • Nu doresc sa spun în locul cui pentru ca ar fi neplăcut . Copii nu au nici o vina, totusi.

 • Pai Barloveanu sau Ionita in locul lui Muresan, de exemplu. Hai sa ne asumam opiniile

 • Se pare ca se doreste calificarea la 3×3 care este mai facila si au fost folositi cei nominalizati mai sus.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.