18 meciuri de pregătire pentru echipa națională în perioada 4 iulie – 19 august 2016

Echipa națională de baschet masculin a României s-a reunit pe 20 iunie anul curent și va petrece aproape două luni, cu o mică perioadă de pauză, în stagiu centralizat. Acesta cuprinde mai multe deplasări și disputarea unui număr de 18 meciuri internaționale.

Iată programul jocurilor pe care tricolorii le au de disputat, potrivit anunțului făcut pe site-ul oficial al Federației Române de Baschet:

Turneu în China, în perioada 1-16 iulie, ce cuprinde nouă meciuri.

Provincia Jiangsu, 4-6 iulie
– meciuri cu China, Polonia și Georgia

Provincia Zhangjiangang, 8-10 iulie
– meciuri cu China, Polonia și Georgia

Provincia Nantong, 12-14 iulie
– meciuri cu China, Polonia și Georgia

Turneu în Brazilia, în perioada 20-26 iulie. Tricolorii se vor duela cu echipa națională a acestei țări, care va intra în linie dreaptă pentru participarea la Jocurile Olimpice.

În perioada 1-6 august, tricolorii se vor pregăti la Cheile Grădiștei. Aici sunt programate două meciuri în compania Ciprului.

Pe data de 7 august, echipa națională se mută la Cluj-Napoca, unde se vor petrece ultimele două săptămâni ale acțiunii din această vară. Aici se va desfășura un turneu internațional, în perioada 12-14 august, adversari fiind Ungaria, Bulgaria și Estonia, pentru ca pe 18 și 19 august să fie programate ultimele partide de pregătire, adversar fiind din nou Georgia.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.