11 jucători nominalizați de Sergey Bazarevich pentru Rusia la EuroBasket 2017

Rusia a anunțat un nucleu de 11 jucători pe care va miza în preagătirile pentru EuroBasket 2017. Este vorba despre sportivi cu o bogată experiență internațională, pe care echipa națională va miza la turneul final al Campionatului European.

Cei 11 sunt: Semen Antonov, Evgenii Baburin, Vitaly Fridzon, Sergey Karasev (foto), Dmitry Khvostov, Dmitrii Kulagin, Nikita Kurbanov, Timofey Mozgov, Aleksey Shved, Andrey Vorontsevich și Andrey Zubkov.

Aceștia au fost anunțați să se prezinte în cantonamentul echipei naționale pe data de 23 iulie. De notat că șase dintre sportivii amintiți sunt angrenați în finala Ligii VTB, care încă nu a început și se va încheia cel târziu la data de 18 iunie.

Alți jucători vor participa la un cantonament programat a se desfășura între 8-15 iunie, sub comanda lui Sergey Bazarevich. Acesta a ghidat Rusia în campania de calificare și va sta pe banca tehnică la turneul final.

Rusia a fost repartizată în Grupa D la EuroBasket 2017. Aceasta se va desfășura la Istanbul. Adversari sunt Marea Britanie, Letonia, Belgia, Serbia și Turcia. Primele patru vor continua competiția în fazele eliminatorii, iar ultimele două clasate vor pleca acasă.

Foto: www.fiba.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.